Nowy rok, nowe uchwały. Jeśli prowadzisz restaurację lub biznes hotelarski, nadszedł czas, aby zebrać się razem, aby zaoferować nowych klientów i lepsze usługi w nowym roku, który właśnie się rozpoczął. Coraz częściej zdarza się, że klienci przychodzą do firmy tylko po to, aby“ugryźć” z powodu krótkiego czasu, z którym wielu z nich się bawi.
Ten trend sprawia, że przekąski, czyli tak zwane“ przekąski” są ważniejsze niż kiedykolwiek. W rzeczywistości, klienci cenią ją tak bardzo, że chcą, aby jej jakość odpowiadała jakości dań głównych.
Następny w kolejności Monouso dajemy Ci wiele powodów, aby zaoferować dobre i różnorodne przekąski, które zachwycą Twoich klientów. Pokażemy Ci nawet kilka sztuczek, które pomogą tym klientom, którzy przyszli na szybki drink, zdecydować się przedłużyć ten obiad lub kolację trochę dłużej. Zwróć uwagę, nowy rok zaczyna się mocny!
Klucze do najlepszych przystawek
Jakość i dobre produkty
Chociaż przystawki są znacznie lżejsze niż dania główne, klienci oczekują tej samej jakości, świeżości i innowacyjności. Zawsze stawiaj na wysokiej jakości składniki i zostaw dobrą pamięć swoim klientom. Jeśli lubią przystawki, najprawdopodobniej wybiorą Cię ponownie, gdy będą chcieli cieszyć się pełnym menu z przyjaciółmi.
Krótki, ale intensywny
Klienci, którzy spożywają przekąski, zazwyczaj spieszą się i zazwyczaj nie spędzają dużo czasu w restauracji, więc staraj się, aby obsługa była jak najszybsza i jak najbardziej pozytywna. Ten rodzaj klienteli również zasługuje na uprzywilejowaną uwagę, więc uważaj, że ich czas jest krótki i ułatwia im płacenie.

Zakłady na składniki ziemi
Wiele razy wchodzimy do danego miejsca, ponieważ chcemy spróbować jego typowych potraw lub najbardziej tradycyjnych z tej ziemi, więc ułatw nam to! Oferujemy duży wybór przystawek z najbardziej typowymi dla regionu i Twojej restauracji
Zdrowy przede wszystkim
Tylko dlatego, że przekąski są szybkie, nie oznacza, że ich jakość jest gorsza, ani że musimy oferować smażone jedzenie. Pokazuje to, że w Twojej firmie możesz jeść szybko i zdrowo jednocześnie. Powiedzieliśmy ci kiedyś o trendzie Finger Foodwszczepić go w swój biznes!
Aby podzielić się
Wiele razy ten rodzaj klienta przychodzi w parach lub w grupach, więc oferuje również możliwość zamówienia przystawek do dzielenia się, aby każdy mógł spróbować tych kulinarnych przysmaków, które wiesz, jak zrobić.
Klienci tego typu są najbardziej skłonni do pozostania i skończenia zjedzenia deseru w Twojej restauracji
Zaoferuj dobre parowanie i spraw, by poczuli się jak w domu.
Zadbaj o prezentację
Prezentacja jest tak samo ważna jak jakość potraw, więc nie zaniedbuj jej. Ponieważ są to małe porcje, masz wiele do wyboru. biodegradowalne miniatury i miniaturki wielokrotnego użytku są najbardziej wygodnym, prostym i oryginalnym sposobem na zaprezentowanie swoich przystawek.
Chcesz poprawić swoje menu przekąsek? Mamy nadzieję, że te pomysły będą dla Ciebie inspiracją!
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku z Monouso!